Якщо я правильно вас розумію, то "хрестила", в даному випадку означає була хресною мамою при Хрещенні. В такому разі немає жодної перешкоди в тому, що ви зустрічаєтесь, адже духовне споріднення є тільки між хресною мамою і похресником та його батьками. 

Слава навіки! Дорога Оксано, я впевнений, що ця ситуація ніяких наслідків за собою не несе. Тож не переживайте, не зважаючи на те, що священик помилився при читанні молитви, Бог зіслав на вас своє благословення. З молитвою, о. Віталій.

Слава навіки! Дорога Анно, ніде в церкві не має такої вказівки, що хрестик не можна дарувати іншій людині, це всього лиш людські вигадки. Тому, можете не переживати, адже немає нічого поганого в тому, що батько подарував свій хрестик дитині. 

Слава навіки! Дорогий Роман, Церква не заперечує ім'я Богодар, а отже немає жодної перешкоди назвати цим іменем Вашого синочка. З молитвою за Вас, о. Віталій.

Немає жодної заборони, головне, щоб людина, яку ми обираємо за хресну своїй дитині, була готова виконувати обов'язки хресної мами.

Дорога Катерино, обов'язком хресних батьків є духовне наставництво для дитини, молитва за неї та добрий приклад життя для своєї похресниці. Я впевнений, Бог не випадково обрав саме вас для сповнення цього відповідального обов'язку - хресного батьківства. До кожного Бог говорить у різний спосіб, можливо і у вашому житті трапилася така подія якраз для того, щоб де у чому змінити своє ставлення до Бога чи церкви. Адже, перш ніж брати на себе обов'язок хресної матері, все ж вартує спочатку запросити Бога до свого серця, і найкраще це зробити приступивши до Святої Тайни Сповіді та Святого Причастя. Тоді і Святу Тайну Хрещення будете розуміти зовсім по іншому. З молитвою за Вас, о. Віталій.

Слава навіки! Можна. Зі сторони Церкви у цій ситуації немає жодної перешкоди чи застережень. Головне, щоб ми були свідомі обов'язків хресних батьків.

Немає жодної перешкоди для участі дівчини чи жінки у спільній молитві, богослужіннях, коли у неї менструальна кровотеча.  Дівчина чи жінка  має право причащатися, приймати інші Святі Таїнства Церкви. Кожна дівчина і жінка має право і сміливо може ставати хресною мамою, навіть коли в неї менструація. Менструація ніколи не була і не буде перешкодою для дії Божої Благодаті, щодо свого улюбленого творіння - жінки. Жінка під час свого менструального циклу може і запрошена активно жити по-християнськи, у тому числі черпати духовну силу і змінювати себе зсередини завдяки всьому, що пропонує їй церковне середовище. Отже, менструація є природним циклом організму жінки. Такою Господь сотворив жінку, а все, що Господь сотворив було дуже добре (див. Книга Буття. 1. 31).  Місячні - це не гріх.  Тому не переживайте, а просто сумлінно виконуйте обов’язки хресної мами.

Слава навіки! Можна. Зі сторони Церкви у цій ситуації немає жодної перешкоди. 

Слава навіки! Так, звичайно, що можна, однак з дотриманням канону № 82 партикулярного права УГКЦ, який голосить, що: "Завдання хресного батька чи матері дозволено виконує особа, якій виповнилося 16 років."